Despre noi

Despre noi

Family Care îți oferă cea mai variată gamă de mici ajutoare pentru confortul vieții tale.
Pentru nevoi si dorințe diferite, Family Care deschide un evantai de resurse la îndemâna întregii familii: produse de îngrijire și igienă personală pentru bebeluși, copii, el și ea.
Ne dorim să oferim soluții pentru nevoile întâlnite  în fiecare cămin: geluri de duș, săpun lichid, sare de baie, bețișoare pentru urechi dedicate bebelușilor, șampon și gel de duș pentru copii, dischete demachiante, plasturi, pămătuf pentru bărbierit și altele de descoperit! 
Cei mici și cei mari se vor simți protejați sub umbrela noastră. Avem grijă să selectăm cele mai bune ingrediente pentru a oferi un mediu sănătos și plăcut în care să te bucuri alături de cei dragi!

Family Care. Ocrotește. Iubește. Îngrijește.

Valori

Valorile noastre fundamentale sunt inovarea, eficienta, cunoasterea si spiritul de cooperare. Acestea ne ajuta sa fim mereu atenti la nevoile in continua schimbare ale clientilor nostri , precum a creste calitatea si diversifitatea produselor pe care le oferim.

Misiune

Family Care are misiunea de a oferi produse de calitate, pentru ingrijirea intregii familii. Conceptul de familie ne inspira viata de zi cu zi si ne ajuta sa cream produse de calitate, punand pret pe cresterea confortului si calitatii vietii. Astfel, ajutam la sustinerea unui stil de viata confortabil si sanatos, accesibil tuturor, cu un minim de efort.

Viziune

Ingrijirea persoanala nu trebuie sa fie o activitate complicata sau costisitoare. Oricine trebuie sa isi permita sa foloseasca produse eficiente si practice, iar preocuparea noastra neintrerupta pentru performanta, conduce intocmai la indeplinirea acestei necesitati.

Echipa

In compania noastra punem omul potrivit la locul si momentul potrivit. Ne recunoastem reciproc rostul si valoarea, ceea ce ne leaga unii de altii si ne da taria de a depasi limitele si obstacolele. Actionam decisiv atunci cand urmarim sa atingem obiectivele companiei.

Responsabilitate sociala

Family Care pune accent pe responsabilitate sociala prin sustinerea de proiecte care vizeaza 4 domenii cheie: educatie, familie, mediu si mediu social. Incurajam dezvoltarea profesionala si responsabilitatea fata de comunitate, starea de bine si egalitatea de sanse a copiilor, intr-un context prietenos fata de mediu.